avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 369 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bani in cont unui deținut în Polonia
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bani in cont unui deținut în Polonia

Buna seara am si eu o întrebare sotul meu este in închisoare in Polonia si nu ii pot pune bani in cont la posta de oarece mi sa spus ca nu se mai pun bani in cont in inînchisorile din strainatate si nu stiu cum sa procedez numarul de cont nu are litere numai cifre (123344556789016) in genu la acesta este si am fost la banca si mia spus ca nu ma poate ajuta pot trimite bani prin mandat electronic in închisoare în Polonia?? Va rog ajutatima va mulțumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Eugenia 123 , utilizator 19:24, 24 Octombrie 2017
Din cate stiu,IBAN-ul pentru bancile din Polonia nu include litere decat in ceea ce priveste tara, Incepe cu PL, codul bancii este reprezentat prin cifre, nu litere ca in Romania.

Numarul scris de dvs este doar ultima parte a IBAN-ului.
Trebuie sa inceapa cu PL-doua cifre-codul bancii opt cifre-codul de 16 cifre publicat de dvs
Buna seara numărul pe care lam scris ere dat ca exemplu eu nu pot pune bani in cont in închisoare in Polonia la poștă mi sa spus ca nu se mai pot pune din România in străinătate bani in cont in închisori la bănci am fost si mia zis ca nu ma poate ajuta.Prin mandat electronic pot trimite bani din România in Polonia in închisoare nu stiu cum sa procedez ajutațimă va rog mulțumesc frumos
Cea mai simpla metoda este prin virament bancar, deoarece contul penitenciarului sigur este doar in zloti. Prin banca o sa se faca automat conversia.
Ati incercat la banca avand intreg codul iban, care incepe cu PL urmat de minim 22 de cifre?
Mulțumesc frumos am să încerc mâine la o banca mulțumesc o seara buna .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bani in cont Eugenia 123 Eugenia 123 Buna ziua azi am fost la poștă sai pun bani in cont soțului meu este un număr de cont din penitenciar Polonia si la poată mia spus ca nu se mai pot pune ... (vezi toată discuția)
Cum trimit bani unui detinut din penitenciar? carmenalecu carmenalecu Buna seara! As dori sa aflu daca se pot trimite bani unui detinut in peniteciar doar prin mandat postal. Practic intrebarea este: se pot trimite bani si online ... (vezi toată discuția)
Codul iban in contractul de vanzare-cumparare imobil Artigas Artigas Va salut, In vederea efectuarii platii unui imobil pe care il vand,am convenit cu cumparatorul ca pretul convenit sa-mi fie platit de catre acesta la banca ... (vezi toată discuția)