avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1138 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Daune morale și materiale privind condițiile de ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Daune morale și materiale privind condițiile de detentie

Buna ziua. Numele meu este Marius. În perioada 13.04.2011-10.02.2012 am fost in stare de arest preventiv, 50 de zile pe Arestul IPJ Prahova ( Arest Campina ) iar restul perioadei în Penitenciarul Mărgineni, și perioada 10.11.2014-10.03.2016, 45 zile in Penitenciarul Rahova și restul perioadei în Penitenciarul Jilava. Domiciliul il am in Bucuresti, sector 5.
As vrea sa cer daune morale și materiale pentru condițiile inumane de detenție. Care este instanța căreia trebuie să mă adresez? Am înțeles că să fac cererea la CEDO mai întâi trebuie să folosesc toate căile din Romania. Aștept cu interes un răspuns.
Va multumesc
Ultima modificare: Marți, 24 Octombrie 2017
marius_popescu24, utilizator

Alte discuții în legătură

Solicitare daune morale și materiale pentru condițiile inumane de detentie marius_popescu24 marius_popescu24 Buna ziua. Numele meu este Marius. În perioada 13.04.2011-10.02.2012 am fost in stare de arest preventiv, 50 de zile pe Arestul IPJ Prahova ( Arest Campina ) ... (vezi toată discuția)
Unde se aduce un urmarit international? looly looly Buna ziua. As dori sa va intreb unde se aduce un urmarit international prins in italia?Stiu ca a fost prinsa, pentru ca este femeie , in Torino si adusa in ... (vezi toată discuția)
Reabilitarea judecătorească marius_popescu24 marius_popescu24 Buna seara. Numele meu este Marius și doresc să vă adresez și eu o întrebare. În luna iulie 2012 am rămas definitiv, cu o condamnare de 3 ani ... (vezi toată discuția)