avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 355 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Liberare condiționată revocată din cauza ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Liberare condiționată revocată din cauza neprezentării. Se poate ajunge la arestare doar din cauza lipsei semnăturii?

O ruda a primit o condamnare cu suspendare de 2 ani desi a executat arest preventiv 1an si 4 luni.Apoi a fost eliberat conditionat pina la aceasta sentinta.sentinta de 2 ani cu suspendare. Asemnat in fiecare luna termenul fiind de 5 ani .La inceput la Bucuresti timp de 9 luni apoi in alt oras unde s-a mutat .dar termenul de 5 ani s-a luat de la inceput cind s-a mutat .Nu am inteles de ce .Acum 6 luni a gasit de lucru in strainatate a trimis acte doveditoare laserviciu probatiuni dar i s-a facut dosar de revocae a suspendarii ptr neprezentare .Acum devine 2ani cu executare ...daca se aproba si face iar puscarie ptr o sembatura cit va face z? Se tine cont de 1,4 ani executati in arest preventiv ?
Ultima modificare: Joi, 2 Noiembrie 2017
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: AvTudor_com , utilizator 15:19, 31 Octombrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Perioada cat a fost arestat preventiv o sa fie dedusa din totalul perioadei care trebuie executata.
Sa se prezinte la serviciul de probatiune si la termenul dat de instanta, in acest fel are sanse sa nu ii fie revocata suspendarea
Ultima modificare: Marți, 24 Octombrie 2017
AvTudor_com, utilizator
Din pacate cea de la probatiune a trimis dosar la instanta .Nu stiu la ce ajuta acest serviciu de probatiune .Vor doar 1 semnatura si atit in rest nu ii intereseaza nimic .Sunt f ingrijorata .De ce asa daca omul si -a gasit servici nu a facit probleme ....de ce ?
Deci cit ar face daca se termina prost
E posibil ca instanta sa dea un termen ? Adica un fel de a doua sansa ?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Instanta da termen, persoana condamnata o sa fie citata.

Alte discuții în legătură

Contopirea pedepselor dalikan dalikan Buna ziua. Va rog sa ma ajutati intr-o problema foarte urgenta. Am o cunostinta care a fost condamnata in anul 2012 luna mai la 6luni cu suspendare pentru ... (vezi toată discuția)
Condamnare-urgent va rog monicacm monicacm o persoana care a primit condamnare cu executare pe data de 5.10.2011 cand va fi arestata?cand va incepe executarea pedepsei? multumesc (vezi toată discuția)
Buna ziua la toată lumea! la doua pedepse cu suspendare,una ... IoanaNicoleta07 IoanaNicoleta07 Buna ziua la toată lumea! La doua pedepse cu suspendare,una de 2,8 ani și a doua de 1,9 ani,am executat deja 3luni privare de libertate in arestul ... (vezi toată discuția)