avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1068 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Jurisprudenţă Care este termenul legal in care Comisia de ...
Discuție deschisă în Jurisprudenţă

Care este termenul legal in care Comisia de jurisdictie a Colegiului National al Medicilor trebuie sa raspunda medicului intimat

Am fost citat la Colegiul National al Medicilor la Comisia de Jurisdictie acum un an in calitate de medic reclamat, intimat. Dupa ce a epuizat calea penala si reclamatiile la DSP, Directia Spitalului reclamagiul interesat financiar m-a reclamat la Colegiul Judetean al Medicilor. Dupa ce aranjase la Antena 1 Acces in Direct o emisiune calomiatoare unde mi-a dat numele in direct facandu-ma crimina. Plangerea sa a fost gasita ca fiind fara obiect atat in penal cat si la autoritatile medicale locale si la Colegiu; Judetean al Medicilor. Eu fiind gasit nevinovat. A facut apoi plangere la Colegiul National Comisia de Jurisdictie. Aceasta m-a audiat in 15 decembrie 2016. Cu toate ca m-am interesat telefonic la Colegiul National la sectorul Juridic in cursul verii, asupra stadiului raspunsului mi s-a spus ca dureaza timp...Astazi m-am trezit acasa cu o convocare la Comisia de Disciplina a Colegiului National pentru inceputul lunii noiembrie. Sa raspund la aceleasi acuzatii / afirmatii la care se raspunsese in justtie si la care raspunsesem acum un an la Comisia de Jurisdictie. Intrebarea mea este care este termenul legal in care Colegiul Medicilor din Romania este obligat sa raspunda in scris atat celui care face plangerea cat si medicului intimat. Interogand telefonic Colegiul Medicilor din Romania, o doamna de la Comisia de Disciplina mi-a raspuns ca nu exista termen! Poate fi acest lucru adevarat? Este legal? Mai arat ca nu am putut actiona contra reclamantului si Antenei 1 in termenul prevazut de lege pentru apararea dreptului la propria mea imagine intrucat Colegiul National nu a dat raspuns. Sunt peste 4 ani decand reclamagiul si Colegiul National al Medicilor ma tracaseaza ma tot ceheama la anchete si imi stirbesc buna reputatie profesionala.

Alte discuții în legătură

Malpraxis? si_monee si_monee Buna ziua!In urma cu 6 luni am facut o operatie de mamoreductie. La ecografia pe care am facut-o zilele trecute s-a descoperit la un san o formatiune care nu a ... (vezi toată discuția)
Comisia de avizare si control a actelor medico-legale kimbao kimbao Povestea pe scurt: DV are un accident, este tratat in mod culpabil si se alege cu 2 proteze -bazin si cap femural. Colegiul Medicilor ... (vezi toată discuția)
Malpraxis- ce pasi trebuie sa urmez? mariana47carmen mariana47carmen As dori sa stiu care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmez pentru un caz de malpraxis. (vezi toată discuția)