avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensionarea anticipata partaial
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensionarea anticipata partaial

M-am pensionat anticipat partial in aprilie 2014 avand o vechime in munca de 33ani si 5 luni si vartsta de 56 ani.Acum in iulie 2017 am ieisit la pensie la limita de virsta.Am fost penalzata conform legii 263 din 2010,Mai pot beneficia de avantajele Legii 142 din 2016 privind penalizarea?
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 17:18, 24 Octombrie 2017
Nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot sa ies la pensie anticipat? dumitrusavu dumitrusavu Am 35 de ani de munca, din care 10 grupa 1, 4 copii, si vreau sa ies la pensie anticipat. Ma poate ajuta cineva, sa ma indrume, sa ma sfatuiasca ce ar trebui ... (vezi toată discuția)
Cand se poate pensiona fara penalizare ? Pilu Pilu Buna ziua. As avea o intrebare, daca ma poate ajuta cineva: Am o ruda apropiata (barbat), e din Tg. Mures, nascut in ianuarie 1960, are in momentul de fata 39 ... (vezi toată discuția)
Reducerea varstei standard de pensionare seby_red_dogg seby_red_dogg Buna ziua! Am si eu o nelamurire...Managerul unitatii are 56 ani (nascuta in iulie 1955) iar la data de 1 octombrie 2011 avea 31 de ani de vechime. Puteti ... (vezi toată discuția)