avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 971 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cum aflu vecinatatile unui teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cum aflu vecinatatile unui teren

Am contract de vanzare -cumparare al unui teren la tara.Vecina sustine ca o parte din el ii apartine dar nu arata nici un act.Primaria declara ca nu poate sa spuna vecinatatile ci numai nr de metrii ai terenului.Cum pot afla daca are acte pe bucata de teren sau nu?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 18:59, 24 Octombrie 2017
Bună ziua,

Are carte funciară? Dacă da, mergeți la Oficiul de Carte funciară - biroul de carte funciară de care aparține localitatea și obțineți extras de carte funciară pentru informare.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara,
Daca nu va intelegeti prin actele aratate sau prin extrasul de carte funciara asa cum v-a indicat doamna Dona Fotol atunci va trebui sa va adresati instantei de judecata printr-o actiune in granituire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act de intabulare StanescuMihai StanescuMihai Buna ziua, Am un act de vanzare cuparate la apartament, ce a fost intabulat. Intrebarea este de unde iau actul de intabulare. Estementiont in contract, dar nu ... (vezi toată discuția)
In legatura cu un teren cumparat acuma 3 luni andreescualex andreescualex buna ziua pe 27.02.2014 am achizitionat un teren prin contract de vanzare cumparare de la bunicul meu care este in proces cu o doamna de 8 ani. Ultimile doua ... (vezi toată discuția)
Tranzactii ilegale? PANTOIANU PANTOIANU Buna ziua. Am primit o instiintare de la Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara Ilfov prin care mi se aducea la cunostinta ca un teren de-al meu a ... (vezi toată discuția)