avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Tranzactii ilegale?
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Tranzactii ilegale?

Buna ziua. Am primit o instiintare de la Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara Ilfov prin care mi se aducea la cunostinta ca un teren de-al meu a trecut in posesia altor persoane in baza unei conventii, apoi se pomenea ceva si de un act vanzare cumparare toate aceste acte fiind facute la bpn [editat - pe forum nu e permisa identificarea pesoanelor cu care aveti probleme].
Ce pot face si unde sa ma adresez, sa vad ce acte au fost facute si cine le-a semnat deoarece eu m-am ales cu terenul instrainat pentru ca eu nu am semnat niciun act cu nimeni, nu am fost in biroul niciunui notar public. ma pot adresa oficiului de cadastru sa opreasca intabularea???
Ultima modificare: Luni, 26 August 2013
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: liamic43 , utilizator 05:27, 27 August 2013
Da, adresati-va oficiului de cadastru, cat mai urgent.
Mergeti si la notar si discutati. Poate a fost dus in eroare, poate s-a prezentat altcineva la notar in locul dumneavoastra.
Comunicarea care vi s-a făcut de către OCPI este probabil o ÎNCHEIERE de carte funciară. Orice încheiere poate fi atacată în termen de 15 zile de la comunicare printr-o plângere adresată OCPI, în care să arătaţi argumentele d-voastră. şi să solicitaţi o reexaminare a Încheierii de carte funciară, pe motiv de fals şi furt identitate. . Această încheiere vi s-a comunicat deoarece aveţi calitatea de "persoană interesată ".
Solicitaţi un Extras de carte funciară de informare.Toate actele care au stat a baza acestei noi întabulări puteţi să le solicitaţi de la OCPI, pe bază de cerere.
Nu pierdeţi termenul de 15 zile de atacare a comunicării.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere cf ContSters88252 ContSters88252 la art.50 din legea 7/1996 la : \\"(21) Împotriva încheierii registratorului-şef emise potrivit alin. (2) cei interesaţi sau notarul public pot formula ... (vezi toată discuția)
Comunicare incheiere de carte funciara ContSters88252 ContSters88252 daca nu mi s-a comunicat o Incheiere de Carte Funciara , dar am aflat intamplator de aceasta si am solicitat chiar si o copie dupa aceea Incheiere , care ... (vezi toată discuția)
Adaugiri in cartea funciara mihasim mihasim As dori sa-mi aduceti cateva lamuriri cu privire la adaugarea de noi date in cartea funciara, scrise de mana, cu litere de tipar, langa acestea o stampila mai ... (vezi toată discuția)