avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Detarare
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Detarare

Buna!cine ma poate ajuta cu un rasp la o intrebare .am achizitionat o duba adusa din austria am incercat sa o imatruculez la 3.5 t .am inteles ca nu se poate deoarece am nevoie de o hartie din austria cum ca masina a iesit asa din fabrica la 3.5 tone (in actele ei asa pare)insa ai au nevoie de dovada scrisa.unde as putea apela?

Alte discuții în legătură

Personala Litvinencomaricica1964@gmail.com Litvinencomaricica1964@gmail.com Am achizitionat 3 dube de 3.5 tone acum nu pot sa la folosesc din e auza interdictiilor.plus introducerii stariii de urgenta.D3ci nu produc nu am cu ce ... (vezi toată discuția)
Am o nelamurire privind transportul intern / extern octavianTM octavianTM Buna ziua!Am o nelamurire legata de functionarea unei firme de transport marfa cu masini (microbuze) pana la 3.5 tone,adica as putea sa fac transport rutier ... (vezi toată discuția)
Cand este nevoie de cmr si alte acte de insotire a marfii? bulaieugen bulaieugen Buna ziua! Daca duc ceva (lucruri personale, mobila personala, alte lucruri personale pentru care nu neaparat am facturi, etc, etc) cu masina proprie (fie ... (vezi toată discuția)