Buna seara. Am o problema pe care nu stiu cum sa o rezolv. Locuiesc la etajul 5 al unui bloc cu 10 etaje. De cativa ani, plafonul din baia mare a apartamentului este periodic ud. Vecinul de deasupra noastra a admis, in urma discutiilor de acum cateva zile cu administratorul de scara ca sunt necesare reparatii la chiveta lui, dar pana acum nu a facut niciun demers in sensul asta. Lucrurile nu s-au schimbat, din contra umezeala continua sa cuprinda tavanul. Cei de la sigurari vor veni sa faca ce constatari au de facut, dar cum rezolv treaba cu vecinul indaratnic si indiferent? Multumiri.
Viata la bloc uneori nu este pe act de roz ne-am dori,putem locui cu vecini iresponsabili si indiferenti
Prioritar este sa se concluzioneze statutul instalatiei a nivelul careia exista defctiunea,poate fi instalatie comuna si raspunde asociatia de proprietari sau instalatie individuala raspunde proprietarul
Daca defectiunea este la instalatia individuala si amiabil nu solutionati cu vecinul,notificati-l oficial cu obligatia remedierii urgente a defectiunilor -sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta