avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Inundatie de la vecin
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Inundatie de la vecin

Buna seara. Am o problema pe care nu stiu cum sa o rezolv. Locuiesc la etajul 5 al unui bloc cu 10 etaje. De cativa ani, plafonul din baia mare a apartamentului este periodic ud. Vecinul de deasupra noastra a admis, in urma discutiilor de acum cateva zile cu administratorul de scara ca sunt necesare reparatii la chiveta lui, dar pana acum nu a facut niciun demers in sensul asta. Lucrurile nu s-au schimbat, din contra umezeala continua sa cuprinda tavanul. Cei de la sigurari vor veni sa faca ce constatari au de facut, dar cum rezolv treaba cu vecinul indaratnic si indiferent? Multumiri.
Ultima modificare: Marți, 24 Octombrie 2017
carmen_dida, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 00:06, 25 Octombrie 2017
Viata la bloc uneori nu este pe act de roz ne-am dori,putem locui cu vecini iresponsabili si indiferenti
Prioritar este sa se concluzioneze statutul instalatiei a nivelul careia exista defctiunea,poate fi instalatie comuna si raspunde asociatia de proprietari sau instalatie individuala raspunde proprietarul
Daca defectiunea este la instalatia individuala si amiabil nu solutionati cu vecinul,notificati-l oficial cu obligatia remedierii urgente a defectiunilor -sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inundatie de la vecini marinica71 marinica71 locuiesc la bloc la et 1 din 4.vecinul meu de deasupra are instalatia de apa stricata si tavanul meu este umed si a incaput sa cada bucati din el.acelasi lucru ... (vezi toată discuția)
Inundatii repetate MatesLoredana MatesLoredana Avem o problema legata de inundatii repetate, inca de cand ne-am mutat (1998), si care in ultimel 3-4 luni s-au agravat, fara ca vecinul sa ia ... (vezi toată discuția)
Apartamentul meu este la parter..baia mea este sub baia vecinului ... olimpiav22 olimpiav22 Apartamentul meu este la parter..Baia mea este sub baia vecinului de la etajul 1. Acesta are defectiuni la instalația sanitara din baie și infiltratiile de ... (vezi toată discuția)