avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 293 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... FURT intre RUDE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

FURT intre RUDE

Copilul meu major este unicul mostenitor al tatalui sau decedat in august 2017. In octombrie 2017 a primit certificatul de mostenitor (unic) și cheia de la apartamentul tatalui decedat, din partea bunicii materne - notificata prin avocat - si a constatat faptul ca acesta era golit (fara frigider, cuier, televizor, calculator, dulap, haine, așternuturi, acte, poze, etc.). Mentionez ca eram divortata de tatal copilului iar fiul meu se judeca cu defunctul pentru pensie de intretinere major. Sunt imputernicita prin procura speciala pentru administrarea imobilului, deci cine trebuie sa faca reclamatia de furt: eu sau fiul meu? (Mentionez ca de pe cardul defunctului au fost facute retrageri dupa decesul acestuia de catre mama lui, reclamatia la politie fiind facuta imediat ce a fost inchis contul la banca).
Ultima modificare: Miercuri, 25 Octombrie 2017
VulcuSimona, utilizator

Alte discuții în legătură

Sunt amenințat și șantajat în legătură cu o moștenire. ce am de făcut? Adrian1128 Adrian1128 Buna ziua, dupa cum titlul spune am primit o amenintare supra unei mostneiri, pe care am sa o descriu mai jos : -Acum 5 ani matusa mea de la bucuresti (care ... (vezi toată discuția)
Succesiune frumuselu frumuselu Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti care sunt succesibilii (cu ce cote) dupa o defuncta (persoana decedata in 2014), vaduva, al carei fiu (major, casatorit, cu ... (vezi toată discuția)
Mostenitori legali razvanstroe razvanstroe Buna ziua, am si eu nevoie de un raspuns la urmatoarea speta: Barbat decedat. Divortat de 10 ani. Rude ramase: un copil major si un tata de 80 ani. Cine ... (vezi toată discuția)