avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Executare silita-Titlu executoriu
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Executare silita-Titlu executoriu

In 2007 am vandut un teren cu act de vanzare-cumparare inregistrat la un notar public. In aceiasi zi , cand s-a facut vanzarea am obtinut de la primaria localitatii unde era inregistrat terenul, un Certificat de atestare fiscala prin care se atesta ca nu am datorii fiscale.
Dupa zece ani, adica in 2017 am primit de la primaria localitatii unde era inregistrat terenul,Somatie si Titlu executoriu pentru taxe restante si majorari.
Ce trebuie facut in acest caz?
Aveti certitudinea ca acele taxe rezulta din neachitarea impozitului pentru terenul pe carel-ati vandut la acel moment?
Ati anuntat primaria ca acel teren nu se mai afla in proprietatea dvs.?
Aveti la dispozitie posibilitatea formularii unei contestatii la executare - atentie insa sa nu iesiti din termenul in interioriul caruia o astfel de actiune in instanta poate fi exercitata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita-titlu executoriu dorumatei dorumatei In 2007 am vandut un teren cu act de vanzare-cumparare inregistrat la un notar public. In aceiasi zi , cand s-a facut vanzarea am obtinut de la primaria ... (vezi toată discuția)
Impozit pentru masina vanduta alialex alialex Buna ziua, Sotul meu a avut un autoturism pe care l-a vandut pe la inceputul anului 2012. In iunie 2012 a avut un accident vascular, operat, grad de handicap ... (vezi toată discuția)
Somatie executare silita s.stefan s.stefan Buna ziua, Urmare a unui credit bancar neachitat, acum aproximativ un an, am fost executat silit prin oprirea lunara din salariu a unei anumite sume, bani ce ... (vezi toată discuția)