avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 746 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Anulare zbor
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Anulare zbor

Buna ziua ,
In urama cu aprox 1 luna jumatate am cumparat 3 bilete de avion pentru familia mea pentru a ne vizita . La 3-4 zile am primit un mail de la compania aeriana ca si’au anulat toate zborurile catre Glasgow- UK. Am av posibilitatea de a recupera banii insa in contul meu de wizz air , nu in contul meu bancar. Am trimis nenumarate mail’uri catre ei explicandu’le ca imi vreau banii inapoi in contul bancar , deoarece ei anuland acel zbor eu nu mai am cum zbura cu ei vreodata . Ei imi tot spun ca acest lucru nu este posibil . Ok , sa zicem ca am inteles . Am vrut sa cumpar bilete pentru altcineva si surpriza... nu pot folosii acei bani decat daca eu sunt pasager , ceea ce iar nu mi se pare normal . Atata timp cat sunt banii mei mi se pare firesc sa ii pot folosi cum doresc . Intre timp mi’am schimbat numele , in urma casatoriei si nici eu nu pot sa folosesc acei bani momentan . De 3 saptamani le’am trimis documentele necesare si nu primesc nici un raspuns . Intrebarea mea este , credeti ca daca angajez un avocat imi pot recupera macar banii mei ? Nu mai pun vorba de daune sau alte cheltuieli . Banii mei , care tin sa specific ca nu este o suma deloc mica

Alte discuții în legătură

Modificare zbor wizz air Helena21 Helena21 Buna ziua. În data de 11.03.2018 am cumpărat un bilet de avion dus-întors pe ruta Bucureşti-Lisabona, pentru perioada 24.05.2018-29.05.2018. În data de ... (vezi toată discuția)
Zbor anulat wizz air LuMorningGlory LuMorningGlory Buna ziua. In data de 13.12.2017 am achizitionat doua bilete de avion Suceava - Bologna -Suceava pentru datele 16.09.2018, respectiv 26.09.2018 si, evident, ... (vezi toată discuția)
Bilet de avion anulat Ianko33 Ianko33 Buna , Am și eu o întrebare deoarece mi sa anulat returul pe un bilet de avion tur-retur. Am plecat din Budapesta către Cebu , am zburat cu doua compani ... (vezi toată discuția)