avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1767 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... adoptii
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

adoptii

Buna ziua,
prietena mea de 35 ani este o mama singura cu un copil de 11 ani. Ar dori , in eventualitatea in care ei i s-ar intampla ceva si ar fi in imposibilitate sa mai creasca copilul , sa aibe o familie careia sa o incredinteze. Aceasta familie exista si doresc copilul. Intrebarea este: se poate face ceva legal in acest sens, ca prietena mea sa fie sigura ca , copilul va fi crescut de aceasta familie? Multumesc.

Alte discuții în legătură

In ce masura poate influenta instanta? laurentiusergiu_33 laurentiusergiu_33 In ce masura poate influenta instanta,audierea minorului de 11 ani,intr-un proces de reincredintare?Va multumesc. (vezi toată discuția)
Parasirea domiciliului cu un copil minor adinadan adinadan buna sera! am nevoie de cateva sfaturi...de mai bine de 7 luni eu si sotul meu traim in aceeasi casa dar nu mai suntem impreuna ca si cuplu(am incercat din ... (vezi toată discuția)
Incredintare copil din relatie extraconjugala nicol30_ro nicol30_ro Buna ziua Va rog frumos un sfat! Ce e de facut in cazul in care apare un copil dintr-o relatie extraconjugala din partea sotului, sotia acceptand copilul, ... (vezi toată discuția)