avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... revanzare servicii de comunicatii electronice
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

revanzare servicii de comunicatii electronice

O societate comerciala X incheie un contract de vanzare-cumparare sau de comision cu un funizor telecom - operator ANRC. X incheie cu clientii, in calitate de utilizator final, contracte de servicii prin care acestia beneficiaza de serviciile furnizorului telecom practic. Factura fiscala se emite insa de catre X si cel care da/revinde serviciul este tot X si nu furnizorul telecom.

Intrebarea care se pune este: E necesar ca X sa fie operator autorizat la ANRC.

Parerea mea este ca DA, atata timp cat practic serviciul de comunicatii electronice - transportul de date, informatii se face in raport cu clientul de la X, chiar daca utilizatorul stie ca serviciile sunt ale furnizorului principal (si acest lucru apare inscris si pe contractele cu clientii).

Voi ce parere aveti?
Cel mai recent răspuns: ContSters478 , utilizator 00:42, 9 Septembrie 2007
X trebuie sa fie operator inregistrat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sms - marketing direct - anrc Pentru a putea trimite SMS-uri in calitate de operator de marketing direct, trebuie sa fiu notificat la ANRC? (vezi toată discuția)
Intermediar intre firma straina si clienti romani contra unui comision vrs4ever vrs4ever Buna ziua. Prezint urmatoarea speta: Am intrat in legatura cu un furnizor de electronice din Spania care cauta piata de desfacere in Romania. As dori sa ... (vezi toată discuția)
Utilizare casa de marcat inspectorhr inspectorhr O societate comerciala cu obiectul principal de activitate cod caen 7022-activitati de consultanta si management in afaceri este obligata sa emita bon fiscal ... (vezi toată discuția)