avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 210 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire din veniturire unui PFA
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire din veniturire unui PFA

Daca sunt PFA si am contract de colaborare cu o firma de la care incasez factura pe baza de chitanta (cash) si din nefericire mi se instituie o poprire ( nu de la ANAF) pentru a creanta mai veche si care este pe persoana fizica , creditorul se poate indrepta catre firme cu care colaborez si sa mi se blocheze intreaga suma , chiar daca asta este singura sursa de venit ?
Mutumesc
Ultima modificare: Miercuri, 25 Octombrie 2017
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Pfa cu datorii. se poate îndrepta creditorul împotriva firmei cu care colaborez pentru blocarea sumei datorate? Remus47 Remus47 Daca sunt PFA si am contract de colaborare cu o firma de la care incasez factura pe baza de chitanta (cash) si din nefericire mi se instituie o poprire ( nu ... (vezi toată discuția)
Controalele anaf antifrauda la persoanele fizice. Maratescu Maratescu Buna Am si eu nelamurire in legatura cu controalele Anaf Antifrauda la persoanele fizice. In 2014 am infiintat un PFA cu vanzari on line si ca sistem de ... (vezi toată discuția)
Poprire conturi bancare vulpoi vulpoi Buna seara! As dori sa stiu in cazul in care o societate are contul blocat la banca unde isi desfasoara toate operatiunile bancare poate de schide un cont la ... (vezi toată discuția)