avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajare sofer lituanian, curse in Europa de Vest
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajare sofer lituanian, curse in Europa de Vest

Buna ziua,
Am o firma de transport marfuri, care isi desfasoara activitatea in Europa de Vest. Doresc sa anagajez un sofer lituanian pe unul dintre camioanele mele. As dosi sa stiu daca sunt conditii speciale de anagajare la o firma cu sediul fiscal in Romania, pentru un alt cetatean al Uniunii Europene, sau sunt fix acealeasi conditii ca la un sofer roman? Ma gandesc de exemplu daca are nevoie de aviz de lucru de la cei de la emigrari, etc.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:49, 25 Octombrie 2017
Angajarea se face ca si perntru un cetatean roman.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract prestari servicii eurofracht eurofracht Buna. Am o intrebare; societate romaneasca cu camioane si licente inregistrate in romania ,domeniu de activitate de transport marfa international ,poate ... (vezi toată discuția)
Inchiriere camioane netu_ologu netu_ologu suntem o firma mica de transport(4 camioane).deoarece nu mai gasim comenzi, am vrea sa inchiriem camioanele catre o firma din Spania. este legal? mai obtin ... (vezi toată discuția)
Azil politic TAIZELENA TAIZELENA Stimati avocati si utilizatori ai forumului,, As dori sa stiu in ce conditii se poate obtine AZIL POLITIC in Europa, mai exact in Italia si CE DOCUMENTE ... (vezi toată discuția)