avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 780 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale inchiriere camioane
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

inchiriere camioane

suntem o firma mica de transport(4 camioane).deoarece nu mai gasim comenzi, am vrea sa inchiriem camioanele catre o firma din Spania. este legal? mai obtin copie conforma a licentei in conditiile respective?firma din Spania poate efectua transport pe baza licentei firmei noastre?mentionez ca avem in actul constitutiv ca obiect de activitate inchirierea de camioane?
Cel mai recent răspuns: Ionel Popa , Mediator 20:46, 3 Aprilie 2010
Este perfect legal. pentru copia licentei va trebui sa va adresati ARR, iar firma de transport din Spania va trebui sa respecte prevederile legale din tara de origine. Cu toate acestea, in domeniul transportului rutier de marfuri exista conventii europene (Vezi Conventia de la Geneva din 1958 si ratificarea ei in 1972 de catre Romania), RNTRN-urile etc., care sunt norme de aplicare europene.
INCERCATI SA LUCRATI SUB PROTECTIA UNEI ASOCIATII PROFESIONALE DE PROFIL SI NUMAI PE BAZA DE CONTRACT BINE FACUT CU AJUTORUL UNUI JURIST CU EXPERIENTA IN MATERIE. MAI CONCRET ATENTIE SA NU FITI PACALIT
SUCCES.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decretul 451 /1972 - similaritate cu decretul 429/1972 discover discover Buna seara , am o problema in a intelege diferenta intre cele doua decrete . Ma puteti ajuta sa inteleg , sa vad care e diferenta dintre ele ...mie ... (vezi toată discuția)
Apostila ENGFULL ENGFULL o hotarare arbitrala pronuntata in romania trebuie apostilata pentru a fi pusa in executare in italia ? (vezi toată discuția)
Executarea silita a unei hotarari arbitrale , pronuntata in romania , in alt stat ue ENGFULL ENGFULL am o hotarare pronuntata de curtea de arbitraj comercial international , prin care o firma din italia , este obligata sa-mi plateasca o suma considerabila ... (vezi toată discuția)