avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Invoire serviciu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Invoire serviciu

Conform art 37 din legea393per2004 legea permite sa ma invoiesc de la servici pe baza unei cereri la care am atasat convocatorul pentru sedinta.
Cu toate acestea seful meu de la servici refuză sa avizeze cererea de invoire

Alte discuții în legătură

Sanatate si securitate in munca maxxxymus maxxxymus Buna ziua, Ma adresez dvs. cu urmatoarea problema majora: -fiind responsabil cu protectia muncii am primit sarcina de la seful ierarhic superior asupra unui ... (vezi toată discuția)
Soluție bună ziua. o soluți vă rog, sunt salariat bugetar, în paralele sunt şi student, ce soluție am să mă pot învoii două zile pe săptămână de la job ... (vezi toată discuția)
Invoirea salariatului in sectorul bugetar Radamante Radamante In practica se intampla urmatoarele: 1. X solicita angajatorului o invoire de 5 zile de la locul de munca. 2. Angajatorul accepta, insa pune conditia ca X sa ... (vezi toată discuția)