Buna seara! As avea si eu nevoie de un sfat,sugestie ,parere....in urma cu un an fratelui meu i se da cu un ,,topor,brisca ce e aia,,,in cap..mai pe înțeles undeva intr o comuna el se dusese la magazin si cum nu se vazuse de mult cu niste colegi_prieteni de a lui ramasese sa vb cu ei si cinstindu i cu ceva de baut...dupa care deschizand masina si ascultand muzica la masina (nefiind exagerat de tare ),un anumit cetatean de acolo ia zis sa de a muzica mai incet pt ca il deranjeaza,cetateanu respectiv fiind baut...,ok..pt ca fratele meu nu sa ,,supus,,acesta la amenintat zicandu i ca o sa vina la el si o sa i de a in cap,drept care dupa ceva timp venise si ii daduse efectiv cu acel ,,topor,,in cap in zona ochiului drept aparandu se necrezand ca ceea ce spune si face cetateanu respectiv ...nimeni nu sa bagat...ajungand la spital plin de sange cu o adancime a taieturii nu stiu exact cat...in orice ce caz te speriai daca vedeai o asa taietura...ceea ce vreau sa spun...este ca a angajat o asa zisa cea mai buna avocată sa faca ceea ce trebuie si sa se ia masurile ce trebuiesc confotlrm legii...avocata respectiva nu a rezolvat cazul nc in ziua de astazi...spunand ca din tentativa de omor la bagat la loviri...si ca,procesul este finalizat in circumnsrantele in care nu a fost prezent partea inculpata.desi partea vatamata prezentandu se...ce este de facut...multumesc
Nu se intelege mare lucru din ce spuneti dvs, dar daca procesul s-a judecat fond+apel, de principiu s-a terminat, mai sunt caile extraordinare de atac care se exercita pentru motive strict si limitativ prevazute de lege.