avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1030 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Exceptii cu privire la efectuarea actelor de catre ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Exceptii cu privire la efectuarea actelor de catre organele de urmarire penala

Buna seara.In rechizitoriul primit mi se comunica printre altele ca nu am loc de munca, nu am copii,nu sunt casatorit.Mentionez ca in momentul comiterii infractiunii lucram in Spania(fiind in concediu,dar nu am mai plecat datorita dosarului penal, pentru a nu se crede ca ma sustrag cercetarii) Acum, dupa 2 ani sunt pensionar pe caz de invaliditate ,am 2 copii si deasemenea sunt casatorit.Unde pot depune o cerere, impreuna cu aceste aceste acte care demonstreaza ce am relatat mai sus pentru ca Presedintele de sedinta sa fie corect informat?Mentionez ca in acest moment dosarul se afla in procedura de camera preliminara.Va multumesc pentru raspunsuri anticipat si va urez o seara buna in continuare!
Ultima modificare: Miercuri, 25 Octombrie 2017
EUGURO, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
La registratura instantei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen pentru impacare oltul oltul cand si unde are loc citirea actului de sesizare a instantei? (vezi toată discuția)
Dosar în instanță Niță Valentin Cătălin Niță Valentin Cătălin Bună ziua ! Am un dosar la tribunalul din București, pe data de 5 a apărut pe portalul instantei iar pe 6 rechizitoriul, ținând cont de experienta ... (vezi toată discuția)
Ce intra in cheltuielile de judecata ? oanaportar oanaportar In dosarul penal impotriva a 2 salariati, deschis ca urmare a unor cercetari in baza unei reclamatii facute de catre 1 salariat, unitatea noastra - a avut ... (vezi toată discuția)