avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita dupa anulare in prima instanta
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita dupa anulare in prima instanta

Am primit somatie de plata si titlu executoriu in mai 2017. Am facut contestatie si instanta de fond a anulat titlu si actele ulterioare. Cu toate acestea, DGITL S6 mi-a blocat conturile si a luat banii. Oare nu este un abuz ? E drep ca ei au facut apel, dar totusi o instanta a judecat si a decis anularea titlului de executare ...
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 08:03, 26 Octombrie 2017
Solicitați întoarcerea executării și restituirea sumelor. A anulat titlul sau actele de executare?
Instanta a anulat titlul executoriu si actele de executare. DGITL S6 a facut apel si a dispus imediat si poprirea. Eu trebuie sa fac intampinare la apelul lor. ... oare aveau dreptul sa ma "execute" ? Este totusi o hotarare data, chiar daca este provizorie pana la judecarea apelului.
Ultima modificare: Miercuri, 25 Octombrie 2017
tontonel554, utilizator
Da. Va pot executa. Trebuie sa asteptati decizia instantei de apel. Daca este favorabila, solicitati intoarcerea executarii silite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie la executare peste termen/ am platit sumele care mi se solicita cren cren Am si eu o intrebare si va rog daca puteti sa-mi raspundeti urgent. In 2007 am imprumutat de la X doua sume de bani prin doua contracte de imprumut. Prima ... (vezi toată discuția)
Popriri pe conturi-donatii umanitare Lorena2011 Lorena2011 Buna ziua, sotul meu a facut un imprumut la banca pe societate... de un an nu a mai platit ratele dearece avem copilul bolnav de leucemie si in prezent il ... (vezi toată discuția)
Executare silita mytly_mytly mytly_mytly daca este o hotarire definitiva si irevocabila executorul judecatoresc poate sa faca executarea silita daca pe rol este ``contestatie in anulare recurs```si ... (vezi toată discuția)