avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Cum pot renunta la calitatea de platitor de TVA?
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Cum pot renunta la calitatea de platitor de TVA?

Ce formular trebuie depus pentru a putea renunta la calitatea de platitor de TVA? Fiind însă importator de bunuri materiale sunt obligat să plătesc TVA in vama. Cum pot recupera banii plătiți in vama la ridicarea bunurilor importate?

Alte discuții în legătură

Dacă platesc tva in vama Ro_mariana2006@yahoo.com Ro_mariana2006@yahoo.com Pot sa renunț la forma de platitor TVA daca cifra de afaceri este sub cea prevazuta legal, respectiv de sub 50.000 lei? Ce formular trebuie sa depun la Anaf? ... (vezi toată discuția)
Plata tva import biancaiacobescu biancaiacobescu Buna ziua, Am efectuat un import din Turcia pe persoana juridica, de articole textile - bunuri destinate revanzarii. Coletul a venit prin Posta Romana si ... (vezi toată discuția)
Un sfat, va rog goppo123 goppo123 Buna ziua tuturor. eu am o firma pentru care nu am depus bilantul la reg. comertului pe 2005 si 2006. Zilele trecute m-am trezit ca sunt citat intr-uk proces ... (vezi toată discuția)