Am o mare rugaminte......unde ma pot interesa de reducerea la intretinere, oferita de primarie, studentilor? Avem in asociatie doua studente ce stau in chirie si ne-au comunicat ca primaria Constanta mai exact le deconteaza 90% din valoarea intretinerii. La cate filiale are primaria in Cta ...nu stiu unde sa ma duc si nici nu am auzit de acest lucru. Ma poate ajuta cineva?
Va multumesc
Asa este exact cum v-au zis studentele. Ele trebuie sa aduca adeverinte de la facultati, iar Dvs cereti de la ele contractul de inchiriere in copie. Daca nu exista contract de inchiriere nu este problema nici acest lucru, fiindca Dvs ca Presedinte de Asociatie(asa am inteles) puteti face adeverinta ca ele stau acolo. Cum stiu eu dosarul se depune la CET si ei se ocupa mai departe cu acest lucru, cel putin noi asa am facut la Brasov.
Bafta
Adeverintele de la facultate ce anume trebuie sa certifice? Iar pentru Bucuresti, presupun ca dosarul trebuie depus la filiala CET corespunzatoare sectorului meu, asa este?
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.