avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general reducere plata intretinere studenti
Discuție deschisă în Contabilitate în general

reducere plata intretinere studenti

Buna,

Am o mare rugaminte......unde ma pot interesa de reducerea la intretinere, oferita de primarie, studentilor? Avem in asociatie doua studente ce stau in chirie si ne-au comunicat ca primaria Constanta mai exact le deconteaza 90% din valoarea intretinerii. La cate filiale are primaria in Cta ...nu stiu unde sa ma duc si nici nu am auzit de acest lucru. Ma poate ajuta cineva?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: honeyryderrr , utilizator 22:31, 26 August 2010
Asa este exact cum v-au zis studentele. Ele trebuie sa aduca adeverinte de la facultati, iar Dvs cereti de la ele contractul de inchiriere in copie. Daca nu exista contract de inchiriere nu este problema nici acest lucru, fiindca Dvs ca Presedinte de Asociatie(asa am inteles) puteti face adeverinta ca ele stau acolo. Cum stiu eu dosarul se depune la CET si ei se ocupa mai departe cu acest lucru, cel putin noi asa am facut la Brasov.
Bafta
Domnule avocat,

Adeverintele de la facultate ce anume trebuie sa certifice? Iar pentru Bucuresti, presupun ca dosarul trebuie depus la filiala CET corespunzatoare sectorului meu, asa este?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reducere plata intretinere studenti ASOCIATIE PROPRIETARI ASOCIATIE PROPRIETARI Subiect: reducere plata intretinere studenti Buna, Am o mare rugaminte......unde ma pot interesa de reducerea la intretinere, oferita de primarie, ... (vezi toată discuția)
Adeverinta de locatar K_rystyna K_rystyna Buna ziua. As vrea sa stiu si eu daca exista un model pentru o adeverinta de la asociatia de proprietari, din care sa rezulte ca locuiesc la adresa respectiva( ... (vezi toată discuția)
Administratoarea refuză să-mi elibereze o adeverință de locatar, de care am nevoie pentru dosarul de indemnizație de chirie. ce aș putea face? Sammy1993 Sammy1993 Am o problema in eliberarea unei adeverinte de locatar. Astept de aproape doua luni si inca nu am primit adeverinta. Administratorea blocului gaseste mereu ... (vezi toată discuția)