avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... reducere plata intretinere studenti
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

reducere plata intretinere studenti

Subiect: reducere plata intretinere studenti

Buna,

Am o mare rugaminte......unde ma pot interesa de reducerea la intretinere, oferita de primarie, studentilor? Avem in asociatie doua studente ce stau in chirie si ne-au comunicat ca primaria Constanta mai exact le deconteaza 90% din valoarea intretinerii. La cate filiale are primaria in Cta ...nu stiu unde sa ma duc si nici nu am auzit de acest lucru. Ma poate ajuta cineva?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: dianami , utilizator 11:54, 14 Octombrie 2011
In cadrul primariei este un serviciu de indrumare a asociatiilor de proprietari. Incercati acolo si poate primiti o lamurire.
Eu nu am auzit de ani de zile decat de ajutorul dat pentru agentul termic familiilor cu venituri mici, dar nu de vreo reducere la cheltuielile de intretinere a cuiva indiferent ca-i student, ele, batran sau bolnav.
~ Conținut șters la cerere ~
reducerea de 90% este la compensare caldura.Puneti studentele sa completeze cererile respective,si daca vor avea dreptul sa primeasca ve ti fi anuntati de catre primarie
In Monitorul Oficial nr.681 – 9 octombrie 2009 a fost publicata Ordonanta de urgenta 106 pentru modificarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 5/2003 privind acordarea de ajutoare pentru incalzirea locuintei, precum si a unor facilitati populatiei pentru plata energiei termice

Plafonul s-a modificat de la 615 la 425 ron/membru de familie.
Am auzit aseara la tv la stirii k studentii care stau in chirie au reducere de 90% la caldura si apa calda,spuneau k trebuie contractul de inchiriere si adeverinta de la facultate,insa nu stiu daca mai trebuie si alte acte si nu stiu cat se poate.Imi poate raspunde cineva,am inteles k la primarie trebuie depuse actele.va multumesc

Alte discuții în legătură

Reducere plata intretinere studenti ASOCIATIE PROPRIETARI ASOCIATIE PROPRIETARI Buna, Am o mare rugaminte......unde ma pot interesa de reducerea la intretinere, oferita de primarie, studentilor? Avem in asociatie doua studente ce stau ... (vezi toată discuția)
Cum pot beneficia de subventia la gaz ndaniela83 ndaniela83 de cateva luni stau in chirie, acum as vrea sa fac si eu demersul pentru a obtine subventia pe incalzire. Daca locuiesc cu chirie in alt oras cum pot beneficia ... (vezi toată discuția)
Subventie caldura 2012 - pt .studenti toma_claudia toma_claudia Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea situatie: - Fiul meu este student in Bucuresti la o facultate de stat, la zi, pe locuri fara ... (vezi toată discuția)