avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 942 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... hotarare judecatoreasca
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

hotarare judecatoreasca

Am contestat dispozitia de concediere si in cerere am cerut :
1. Anularea dispozitiei de concediere.
2. Reintegrarea in functia detinuta anterior.
3. Plata tuturor drepturilor salariale.
4. Cheltuieli de judecata.
In hotararea judecatoreasca scrie ca :
1. Admite actiunea formulata.
2. Anuleaza dispozitia de concediere nr. .....
3. Reintegreaza reclamantul pe functia detinut anterior.
4. Obliga parata la plata tuturor drepturilor salariale de la concediere si pana la reintegrarea efectiva.
Va rog sa ma ajutati cu raspunsuri la urmatoarele
1. Daca a fost admisa actiunea de ce nu se spune nimic de cheltuielile de judecata si ce este facut?
2. Cand trebuie sa ma prezint la munca, acum imediat dupa comunicarea hotararii sa dupa ce devine definitiva?
3. Care este termenul in care parata este obligata sa plateasca drepturile salariale castigate?
Cel mai recent răspuns: Alexandru Georgescu , Contabil 13:37, 1 Noiembrie 2017
1. Solicitati la aceiasi instanta completarea dispozitivului;
2. Hotarirea primei instante in litigiile de munca sint executorii, deci va puteti prezenta la munca;
3. De indata, ce a primit dispozitivul hotaririi. Daca nu se conformeaza, aveti calea executarii silite si chiar a unei plingeri penale, pentru nepunerea in aplicare a unei h judecatoresti.
Multumesc pt. raspuns
Ultima modificare: Vineri, 27 Octombrie 2017
tory_bei, utilizator
In ce termen se poate cere complectarea dispozitivului?
Ma prezint eu sau astept sa ma cheme?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In 15 zile de la comunicare si urmariti si pe site-ul MJ.
Scuze, nu m-am facut inteles, este vorba de prezentarea la munca.
Fac cerere de reincadrare sau astept sa ma cheme ei.

Alte discuții în legătură

Nedumerire: m-a condamnat curtea de apel "la locul de munca"??!! rosu gheorghe rosu gheorghe Am avut un proces cu angajatorul privind concedierea ilegala (art. 61 lit. c). Dupa terminarea procesului, instanta de fond constata ca am fost concediat ... (vezi toată discuția)
Decizia instantei de fond prin care se dispune reintegrarea salariatului ... Florin xtx Florin xtx Decizia instantei de fond prin care se dispune reintegrarea salariatului pe postul deținut anterior cu drepturile la zi, este obligatorie de pus în aplicare ... (vezi toată discuția)
Decizie incetare cim ContSters147374 ContSters147374 In urma unui concediu medical,societate mi-a dat o decizie de incet CIM cu o data in care eram in conc. med, insotita de un referat, un convocator, si un ... (vezi toată discuția)