Buna ziua
Am cumarat un teren intravilan de 4316mp si cu o casa pe acesta .Detin contract de vanzare cumparare Extras de carte funciara cu numar cadastral,Certificat Energetic cat si un vechi istoric al terenului .Din toate aceste acte rezulta cei 4316mp.Dar de 2 luni topometristul a gasit doar 2800mp si imi spune ca ptr diferenta de 1516 trebuie sa mai astept ca nu o gaseste .Este posibil sa se faca o greseala asa imensa in acte ?E foarte mult 1516mp si mie groaza numai gandul ca daca ar fi o eroare de documentatie eu trebuie sa renunti la ei.Ideea cand am cumparat e ca de aceea am si facut-o tocmai ptr acei mp ,asa puteam sa cumpar mai putin dar mai aproape de oras.Va rog sa ma lamuriti umpic daca e posibil sau ce ar trebui sa fac eu sau domnul topometrist?
Din extrasul de carte funciara ar trebui sa rezulte dimensiunile terenului intravilan si vecinii, iar topometristrul sa verifice respectivele dimensiuni si sa compare ce masoara cu ce este trecut in acte.
Este greu de crezut ca in momentul cumpararii/ vizualizarii terenului se poate face o eroare de 1500 mp, chiar daca masurati cu pasul dimensiunile respectivului teren.
Mostenire
Riri12
Buna ziua, in urma succesiunii am mostenit o suprafata de 3.300 mp teren intravilan, reprezentand cota 1/5 din totalul suprafetei terenului in cauza. Mentionez ... (vezi toată discuția)