avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 316 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... conf.legii reprezentant la comisia de eliberare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

conf.legii reprezentant la comisia de eliberare

Doresc sa stiu daca in cazul unei eliberari , inainte de termen , din penitenciar spital , trebuie sa ai un reprezentant (???) cu tine la comisia programata a avea loc ?
Daca da , doresc sa stiu cine , si cum poti avea un astfel de reprezentant , in ce consta aceasta obligativitate si cum si-o poate permite detinutul respectiv.
Multumesc anticipat pentru detalii.

Alte discuții în legătură

Reabilitare la cerere bună seara cu respect! aș dori să vă ... Sandu Daniel1 Sandu Daniel1 Reabilitare la cerere Bună seara cu respect! Aș dori să vă întreb, dacă ați putea să mă ajutați cu un răspuns la această întrebare: La ce dată ... (vezi toată discuția)
Reducere sentinta tentativa de omor - dupa intrarea in vigoare a noului cod penal silvia7 silvia7 buna ziua tuturor ! as avea o intrebare si anume - se reduce din pedeapsa art.20 cp. rap. la art.176 lit.b (7 ani si 6 luni ) dupa noul cod penal ? adica , ... (vezi toată discuția)
Liberare conditionata emilianastasa emilianastasa daca a fost admis de comisia de propuneri si eliberari din penitenciar, a fost admisa cerea si in judecatorie dupa cat timp este eliberat din penitenciar? ... (vezi toată discuția)