avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Adăugare probe ordin de protecție
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Adăugare probe ordin de protecție

Am depus o cerere pt ordin de protecție (restricție), azi am avut termen și doamna judecătoare nu mi-a admis admis ca probă un cd , pe care am înregistrate violențele verbale ale soțului meu și amenințările lui la adresa mea și a copiilor mei. Deoarece la momentul comiterii faptelor eram acasă doar împreună cu copiii, nu pot demonstra altfel ceea ce a făcut . I-am spus doamnei judecător că și polițistul a auzit și a văzut o parte dintre fapte , a admis audierea polițistului luni, la ora 10. Întrebare: având în vedere că am probe (cd-ul cu scandalul și prezența copiilor) cum pot să adaug probele sau audierea copiilor?? Menționez că am făcut cererea singură , de pe net , fără avocat, iar nepricepându-mă , nu am știut că și copiii sunt victime , am scris că victima sunt eu. Până luni , aș putea mâine să reformulez sau să cer audierea copiilor și să depun acum , ca probă cd-ul?? Vă mulțumesc!
Mm

Alte discuții în legătură

Camera preliminara - confirmarea reinceperii urmaririi penale dserban dserban Buna ziua! Anul trecut am depus plangere penala impotriva fostului meu prieten pentru infractiunea de lovire si alte violente (multiple agresiuni si ... (vezi toată discuția)
Divorț Dedar Elena Dedar Elena Bună ziua. Prietenul meu este in divorț și săptămâna viitoare sunt audiați copii să-i întrebe cu cine vor să rămână. Soția este plecată în ... (vezi toată discuția)
Ordin de restrictie cautraspuns cautraspuns Buna ziua. Ma intereseaza daca ordinul de restrictie se poate cere si in cazul in care unul dintre soti ameninta si face scandal frecvent sau doar in caz de ... (vezi toată discuția)