avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divorț
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divorț

Bună ziua. Prietenul meu este in divorț și săptămâna viitoare sunt audiați copii să-i întrebe cu cine vor să rămână. Soția este plecată în Anglia din auzite nimeni nu știe de ea. În trei ani nu ia cautat si nu a contribuit la creșterea celor doi copii. Întrebarea mea este. După audierea copiilor care vor la tata,ca la el este se termina divorțul??Rămâne în pronunțare sau mai sunt nevoie si de martori??Multumesc
Ultima modificare: Joi, 19 Septembrie 2019
Dedar Elena, utilizator
Cel mai recent răspuns: Geanina DRIAN , Avocat 21:34, 19 Septembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă ați solicitat și administrarea probei cu martori, se vor audia și aceștia!
Având în vedere situația arătată, dacă se poate proba, probabil tatăl va obține inclusiv exercitarea autorității părintești în mod exclusiv!
acest răspuns util
S-a solicitat audierea de martori prin cererea de chemare în judecată? Ar fi bine să fie așa. Pentru că instanța nu are de unde cunoaște situația de fapt și aceasta se probează, în general, în astfel de cazuri, cu martori.
De asemenea, se efectuează anchete sociale.
Fără a vedea dosarul, este greu de estimat dacă se va termina la următorul termen.
Da sau solicitat si martori,sau facut si anchete sociale.Dar domnul judecător a propus si audierea copiilor.Citez: întâi copiii si pe urmă vedem daca mai trebuie martori sau nu.
acest răspuns util
Dacă s-a admis proba cu martori, cel mai probabil vor fi audiați.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Audierea martorilor razvan1649 razvan1649 Intr-un proces de divort martorii paratei si parata urmeaza sa depuna marturie, dar cum se mai pot audia acestia de catre reclamant, daca la momentul respectiv ... (vezi toată discuția)
Divort prin intelegere (din culpa comuna) raluca dragan raluca dragan in cazul divortului prin intelegere (din culpa comuna), se poate pronunta hotararea de divort de la primul termen? daca am cazut de acord asupra custodiei ... (vezi toată discuția)
Autoritatea parinteasca Roxana LADUNCA Roxana LADUNCA Va rog sa îmi spuneți dacă pot scrie o cerere prin care pot solicita judecarea fără martorul cerut de judecător. Aceasta pt ca nu am un martor potrivit. ... (vezi toată discuția)