avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie limita de varsta, redusa + activitate in ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie limita de varsta, redusa + activitate in continuare la o firma

Am primit decizia de pensionare pentru limita de varsta, redusa cu 4 ani si sase luni(datorita grupelor), incepand cu 15.09.2017, decizie primita pe 13.10.2017.
Am anuntat si trimis o copie angajatorului, si imi continui activitatea in aceelasi loc de munca, acesta comunicandu-mi ca totul merge de la sine.
Astfel am inteles ca imi iau drepturile de pensie si salariul de la locul de munca.
Va rog sa-mi comunicati daca mai trebuie sa fac ceva.
Va multumesc.
Cu deosebita stima

Alte discuții în legătură

Trecerea de la pensia de invaliditate la pensia pentru limita de varsta, reducerea varstei standard de pensionare ContSters241671 ContSters241671 sant nascuta in august 1959si din iulie2007sant pensionata de invaliditate gradul 2 Pe decizia de pensie apar urmatoarele date de cotizare.Stagiul de cotizare ... (vezi toată discuția)
Drept de munca rodicast rodicast Buna ziua, sunt angajata la o institutie de stat cu contract de munca pe durata nedeterminata.Din luna octombrie 2015 am decizia de pensie pentru limita de ... (vezi toată discuția)
Contestatie decizie de pensionare Lungu Constantin Lungu Constantin Buna ziua! Azi 01.04.2013, am primit decizia de pensionare si am constatat ca nu mi-au fost luate in calcul toate veniturile pentru care s-a platit ... (vezi toată discuția)