avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2033 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Se considera proprietate?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Se considera proprietate?

Mi a fost refuzat ajutorul pt incalzire pe motiv ca am doua proprietati.mentionez ca cea de a doua este in alt judet si locuiesc parintii mei acolo.Este in cota parte cu fratele meu si are uzufruct viager pt parinti.deci nu pot sa o vand sau s o inchiriez.cum sa procedez?multumesc.

Alte discuții în legătură

Ajutor incalzire respins diaion diaion Buna ziua.Mi a fost refuzat ajutorul de incalzire pe motiv ca detin doua apartamente.Am facut cerere in orasul unde locuiesc cu sotul meu si 2 copii ... (vezi toată discuția)
Va rog ajutati-ma si pe mine in legatura cu un contract de vanzare-cumparare cu uzufruct viager valentin8902 valentin8902 prin anul 2007 am semnat un contract de vanzare-cumparare cu uzufruct viager, eu fiind nuda proprietate a imobilului iar unchiul meu cumparator al dreptului de ... (vezi toată discuția)
Părinții mei dețin două case, iar într-una din ele locuiesc eu cu familia. ce acte să facem, ținând cont de faptul că am un frate: donație sau vânzare-cumpărare? aandreihn aandreihn Buna ziua, părinții mei dețin 2 imobile (case) una in care locuies ei cu fratele meu mai mare, și una in care locuies eu cu sotia și copilul, aceasta casa ... (vezi toată discuția)