avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... ajutor incalzire respins
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

ajutor incalzire respins

Buna ziua.Mi a fost refuzat ajutorul de incalzire pe motiv ca detin doua apartamente.Am facut cerere in orasul unde locuiesc cu sotul meu si 2 copii ,apartamentul este pe numele meu si al sotului.Mai este un apartament al parintilor mei ,dar in alt oras si judet ,este cu uzufruct pe viata pt tatal meu,si detin cota parte impreuna cu fratele meu.Eu nu lucrez,copiii sunt mici si sotul nu are servici permanent.Ce pot sa fac ,daca se poate face ceva.multumesc.
Cel mai recent răspuns: diaion , utilizator 19:42, 19 Octombrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti contesta decizia de neacordare a ajutorului de incalzire.

Dispozițiile primarului privind acordarea, respingerea, modificarea sau încetarea ajutorului pentru încălzirea locuinței se pot ataca potrivit prevederilor Legii contenciosului administrativ nr. 554/2004, cu modificările și completările ulterioare.

Deocamdata doar m au chemat la Primarie,o functionara inca nu am decizie sau alt act.mi e teama ca ,in caz ca nu am dreptate sa nu ma puna sa restitui ajutorul primit pe anii precedenti.Dar nu cred ca e corect sa considere acel apart ca ar fi al meu pt ca nu pot face nimic cu el deocamdata.Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor pentru incalzire mihaelagbanuta mihaelagbanuta Matusa mea, in varsta de 85 ani, in anul 1998 a vandut apartamentul nepotului sau, care a trecut rolul pe numele sau la primarie, si-a facut mutatia la ... (vezi toată discuția)
Subventii caldura 2011-2012 zugriman zugriman Buna ziua.Anul trecut am aplicat pt ajutorul de incalzire,dar mi s-a refuzat dosarul pe motiv ca as avea 2 cladiri; situatia reala este de fapt ... (vezi toată discuția)
Recuperare a sumei incasata necuvenit pt ajutor de incalzire a locuintei romlary romlary Buna ziua, va rog raspundeti-mi si mie la o problema: in perioada de iarna 2011-2012 am beneficiat de ajutor pt incalzirea locuintei depunand toate actele ... (vezi toată discuția)