Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema.
In fiecare an cand RADET da drumul la caldura, in blocul nostru se opreste din subsol. Mentionez ca blocul nostru are montate repartitoare, si fiecare proprietar are posibilitatea sa-si opreasca caldura in apartament.
Care este legislatia care permite sistarea caldurii din subsolul blocului si care imi interzice sa am un trai decent?
Cum pot rezolva aceasta problema?
Este evident ca manevra de restrictionare furnizare caldura a fost executata de catre reprezntantii asociatieid e proprietari
Sesizati oficial presedintele de asociatie si solicitati asigurarea fluentei caldurii
Va multumesc!
Da, a fost oprita din subsol pentru ca a hotarat comitetul sa dea drumul la caldura la intai noiembrie. Asta i-a spus presedintele sotului meu. In tot acest timp am folosit aerul conditionat. Sotul meu l-a intrebat pe presedinte daca i se pare normal sa platesc energia electrica si consumul de gaze suplimentar, pentru ca atata timp cat nu avem caldura, majoritatea locatarilor folosesc aragazul. Evident, raspunsul a fost pozitiv.
Eu am citit legea 230 si nu reiese ca o astfel de hotarare o poate lua comitetul sau adunarea generala, poate fi luata aceasta hotarare doar in cazuri exceptionale, cel putin asa inteleg eu.
Daca exista vreo prevedere legisativa care le da acest drept, va rog sa ma indrumati.
In fiecare an avem aceasta problema, si vreau sa pun capat acestui abuz.