avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cum rezolv in cazul amenzii trecere pod iar masina am ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cum rezolv in cazul amenzii trecere pod iar masina am vandut-o

In anul 2015 am vandut autoturismul cu contract de vanzare cumparare .L-am predat la primarie am fost scos din evidenta dar acum in anul 2017 m-am trezit cu un proces = verbal de contraventie pe numele meu si numarul masinii vandute de mine , pentru trecere pod fara a plati taxa de pod. Cum pot rezolva aceasta problema daca eu nu am inscris in certificatul de inmatriculare ca am instrainat masina ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:57, 27 Octombrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Initial este necesar sa contestati amenda,sa promovati aplangere in instanta impotriva PV sa demonstarti ca ati instarinat vehiculul
Informati oficial CNADNR ca urmarea tranzactionarii vehiculului nu mai sunteti proprietarul acestuia-anexati copie document justificativ
Notificati oficial cumparatorul cu obligatia finalizarii procedurii de inmatriculare vehicul sub sanctiunea obligarii la plata cheltuieli aferente solutionarii in instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vânzare autoturism de aproximativ 5 ani și ne luat in evidentele poliției de către noul proprietar dana capitanescu dana capitanescu In anul 2014 am vândut un autoturism cu contract de vânzare cumpărare, certificat fiscal și tot ce trebuie, ca noul proprietar sa poată înscrie mașina ... (vezi toată discuția)
Amenda rovinieta masina vanduta Marius M Marius M In ianuarie 2016 am vandut masina. Am incheiat contractul de vanzare cumparare si am certifica de radiere fiscala din ianuarie 2016. Acum, la sfarsitul ... (vezi toată discuția)
Radiere masina de la politie arni83 arni83 Buna ziua, In luna septembrie 2015 am vandut o (epava -masina catalogata ca dauna totala) catre o persoana din iasi. Am facut contract de vanzare - cumparare ... (vezi toată discuția)