avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Cadastru si intabulare casa si teren cu acces pe drum ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Cadastru si intabulare casa si teren cu acces pe drum in indiviziune

Buna ziua. O firma a realizat cadastru si intabularea unei proprietati din Bucuresti, fara drumul de acces. Practic s-a facut doar pentru terenul exclusiv. Discutia si intelegerea scris si verbal a fost inclusiv pentru drumul de acces, in indiviziune cu inca un proprietar.
Ce este de facut in acest caz? Ce inseamna, drept de reevaluare in 15 zile? In ce situatie se poate cere?
Multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Servitute andira andira Buna dimineata, Va rog frumos, as avea nevoie de un sfat (de fapt mai multe): Am un teren cumparat intr-o comuna de langa Bucuresti. Terenul l-am ... (vezi toată discuția)
Ajutor!am act de proprietate si departament urbanism galati nu mi-l recunosc Gina- Galati Gina- Galati Am act de proprietate si intabulare facuta de Oficiul de Cadastru redactat si autentificat de un birou de notariat din Galati in februarie 2009 .Acest act ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune mada1971 mada1971 Speta : Doi coproprietari al unui imobil cu 4 camere ,fara sa iasa din indiviziune la notar, si-au dat acordul unul celuilalt sa-si construiasca fiecare pe ... (vezi toată discuția)