avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cat se executa din o pedeapsă de 4 ani cu executare.
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cat se executa din o pedeapsă de 4 ani cu executare.

Cu noile legi care s au dat as vrea sa stiu cat se executa dintre pedepasa de 4 ani. S au dupa cat timp poti cere eliberarea condiționată? Va mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Sebastian Simon , Avocat 16:40, 27 Octombrie 2017
Buna seara!

Se executa 2/3 din pedeapsa. Restul reducerilor se aplica in functie de conditiile de la locul de detinere.

Cu stima.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Noul cod penal Adyonela Adyonela Buna seara. Se aude prin popor ca de la intrarea in vigoare a noului cod penal, anul de detentie nu se va mai considera 8 luni cum a fost pana acum , ci 6 ... (vezi toată discuția)
Sustragere efectuarea pedepsei anemary29 anemary29 daca am primit o intrerupere a executarii pedepsei si nu ma mai reintorc in penitenciar ce se intampla?voi mai primi ceva ani in plus de detentie?voi beneficia ... (vezi toată discuția)
Reducerea pedepsei si eliberare conditionata elena_h elena_h Buna seara, logodnicul meu a avut o condamnare anterioara d 1 an si jumatate cu suspendare din care a executat 4 luni iar acum pentru ca a fost condamnat din ... (vezi toată discuția)