avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 483 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Perioada de proba
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Perioada de proba

Buna ziua. Am muncit la un restaurant in proba 64 de ore dintre care 24 de ore cu 48 doua ture si restu la alt local al firmei. Acum patroana ma invinuieste ca ar avea gaura in stoc de un milion si nu doreste sa imi plătească perioada de proba. Specific ca nu am avut contrac pentru aceasta perioada de proba. Ce as putea sa fac in acest caz?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:11, 28 Octombrie 2017
Pentru munca la negru este greu de recuperat salariile.

Puteti sesiza ITM-ul referitor la neîncrederea c.i.m. si pentru neplata drepturilor bănești.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata salariului- cum pot sa dau in judecata patronul? victoria0304 victoria0304 Buna ziua, Am o intrebare legata de neplata salariului. Sunt studenta si pe timpul vacantei de vara am decis sa ma angajez. M-am angajat din data de ... (vezi toată discuția)
Schimbare abuziva a programului de lucru alexmal alexmal schimbare abuziva a programului de lucru Buna ziua, m-am lovit de o situatia nu tocmai ok pt care am nevoie de un raspus/niste indrumari. Lucrez la tura, ... (vezi toată discuția)
Perioada "proba" ancuta ursulet ancuta ursulet am vrut sa ma angajez la un magazin non stop. am discutat conditiile, salariul, am fost trimisa sa imi fac analizele si fisa medicala la medicul de care ... (vezi toată discuția)