avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Probleme auto in UK
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Probleme auto in UK

Buna! Am cumparat o masina in Uk iar propietarul masini mi-a gresit numele in loc de "Negoi" mi-a trimis cartea masinii prin posta cu numele de " Hegoi" iar la o saptamana am luat o amenda pentru viteza peste limita legala cu 30 de mile amenda find 200£ si puncte de penalizare ,in cazul in care nu va fii platita in 28 de zile aceasta va fii 1000£ . Dar amenda primita este pe numele de "Hegoi" nu "Negoi" deci spune-mi daca sunt afectata cu ceva ? Te rog
Cel mai recent răspuns: Gheorghe Florin , Consilier juridic 08:17, 3 Noiembrie 2017
Nu cunosc in detaliu legislatiua din UK dar din cate stiu orice amenda trebuie anulata in instanta nu ignorata.
Vorbind de similitudinea cu situatia din Romania banuiesc ca nici in UK nu se identifica un om numai dupa nume... Banuiesc ca si acolo se consemneaza CNP-ul.
Deci chiar daca a fost trecut numele trecut gresit in PV nu v*as sfatui sa il ignorati asta daca nu vreti sa riscati sa platiti amenda de 5 ori...
Deci daca in PV aveti trecut numele de Hegoi si , dupa logica dvs., amenda nu va priveste , inseamna ca nici masina nu este de fapt a dvs deoarece in cartea masinii nu este trecut numele de Negoi!
Cand am cumparat masina propietarul mi-a cerut doar numele si adresa unde sa imi trimita cartea masinii. Acum de curand am vandut masina, sperand ca o sa scap . Au trecut 28 de zile de cand am primit amenzile si nu am mai primit nimic acasa legat de amenzile le care le-am luat ! Crezi ca am scapat ?
Doamne ajuta sa fi scapat dar eu ma indoiesc.
Contractul de vânzare cumparare prin care înstrăinați mașina are dată ulterioară amenzilor.
Dacă ignorați amenzile asta nu inseamna ca ele nu exista...
Doamne ajuta sa fi scapat dar eu ma indoiesc.
Contractul de vânzare cumparare prin care înstrăinați mașina are dată ulterioară amenzilor.
Dacă ignorați amenzile asta nu inseamna ca ele nu exista...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda lipsă rovignetă la 8 zile după vânzarea mașinii conform procedurii legale: de ce trebuie s-o plătesc eu, cum susțin cei de la primărie? Ady. Ady. Buna seara,pe data de 26 .10.2018 am vândut o masina,noul proprietar nu a plătit rovinieta si pe data de 04.11.2018 a fost depistat fără rovinieta ... (vezi toată discuția)
Buna seara! va rog daca puteti sa ma ajutati si pe mine in lamurirea ... AlexD95 AlexD95 Buna seara! Va rog daca puteti sa ma ajutati si pe mine in lamurirea urmatoarei probleme: in 2017 am vandut o masina inmatriculata in Romania. Am facut ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am vandut masina in 2019 avand cvc iar cumparatorul ... Tastef Tastef Buna ziua! Am vandut masina in 2019 avand cvc iar cumparatorul a revandut-o ulterior. Dupa 10 luni am primit pv cu sanctiune pt rovignieta cu data ulterioara ... (vezi toată discuția)