avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 992 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Revizuire
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Revizuire

Buna seara!Credeti ca intr-un dosar penal de vatamare corporala grava daca vom urma calea de atac-revizuirea si vrem sa demonstram ca certificatul medico legal este fals si am cere totodata o reexpertiza la institutul Mina Minovici ,am avea sanse de castig sa ni schimbe incadrarea ?Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 20:33, 29 Octombrie 2017
Nu o sa va dea expertiza pentru a dovedi că este fals certificatul daca vreti sa schimbați încadrarea juridică.
Puteti sa fiti mai explicit,va rog?De ce nu se poate?
Nu se poate.

Costul la ce v - am spus e de 200 euro
Numai consultanta este atât...la avocații seriosi si siguri pe ei...

Nu cred ca ati inteles...nu ca ar conta ce ati inteles....

In revizuire nu se poate cu schimbare de încadrare juridică.
Ultima modificare: Duminică, 29 Octombrie 2017
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se intampla daca partea vatamata refuza sa mearga la iml? catalin05 catalin05 Accident rutier: 4 victime: 1. vinovatul... 2. 50 de zile ingrijiri medicale de la IML, a declarat ca nu depune plangere = rezolvat :) 3. taieturi pe ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala alina_sorina19 alina_sorina19 Buna,fratele meu a fost amenintat mai demult de un baiat si acum cateva seri l-au asteptat si l-au batut.A ajuns la spital cu fractura de maxilar(i l-au ... (vezi toată discuția)
Contraexpertiza certificat medico-legal eugennico eugennico In luna ianuarie am fost victima unei agresiuni(am fost lovit pe la spate in cap de mai multe ori cu o \"bâta de baseball),si am fost internat 15zile la ... (vezi toată discuția)