avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate prezenta caini vagabonzi pe drum de acces
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

prezenta caini vagabonzi pe drum de acces

Buna seara,

Locuiesc la casa si drumul de acces din fata casei este comun cu al unei asociatiei de proprietari. Pe acest drum isi fac veacul 3 caini vagabonzi. Ei sunt hraniti de cativa proprietari din aceasta asociatie. EU am un copil mic si nu-l pot lasa sa iasa singur din curte din cauza acestor caini. Drumul de acces comun nu este al primariei, ci este o proprietate privata. Pe cine trebuie sa anunt sa stranga acesti caini ? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: VLADTANASIE , utilizator 12:27, 29 Octombrie 2017
Buna seara,
Eventual primaria dar ma indoiesc ca acei caini i-ar face rau copilului.
EU am un copil mic si nu-l pot lasa sa iasa singur din curte

Pentru a indeparta orice situatie neplacuta,este in interesul dv ca parinte sa aveti controlul permanent asupra copilului mic,respectiv sa nu permiteti parasirea nesupravegheata din curte
Au existat astfel de situatii,,in urma carora au avut initial de suferit copii si ulterior parintii
Buna ziua,
Multumesc pentru raspuns. V-am trimis aseara un mesaj. Astept raspunsul dvs.
Vlad
0784111741

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Haita de maidanezi hranita de vecinii de pe strada elisavartic elisavartic Buna ziua, Problema mea este urmatoarea: Locuiesc pe o strada in constructie in comuna Berceni. Pe strada mea este o haita de 8 caini hranita de doua dintre ... (vezi toată discuția)
Caini vagabonzi intr-un complex rezidential din ilfov cu curte privata bogdanicus bogdanicus Buna ziua, Locuiesc in Confort City, pe Splaiul Unirii 9 din Popesti Leordeni, Ilfov. Sunt 10 blocuri de 11 etaje locuite si inca 2 in conservare. Suntem ... (vezi toată discuția)
Caini liberi in curte comuna andreea-popescu andreea-popescu Buna ziua, locuiesc intr-un imobil comun cu o familie ce detine 2 caini maidanezi,curtea casei fiind comuna. Familia respectiva lasa cainii liberi in curte ... (vezi toată discuția)