avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Inscrierea provizorie in Cartea funciara in anul 2004
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Inscrierea provizorie in Cartea funciara in anul 2004

Buna ziua ,
Am dobandit in baza Legii 81/1991 , doua terenuri extravilane .
In anul 2004 , existand in mass-media discutii ca s-au emis titluri de proprietate peste suprafata de teren existenta fizic , m-am gandit ca este bine sa am cadastru intocmit ,( pentru protejarea dreptului de proprietate ).
S-a intocmit de catre persoana autorizata "Documentatia cadastrala pentru inscrierea provizorie in Cartea Funciara " , am platit taxele la Oficiul de cadastru si s-a primit nr. cadastral .
In octombrie 2017 , m-am dus la Oficiul de cadastru sa intreb daca trebuie sa mai fac ceva cu documentatia . Mi s-a spus ca este tardiv , ca pana in 2015 se putea , ca trebuie sa fac cerere si sa solicit anularea numerelor cadastrale si sa fac din nou documentatia , ( costa aprox. 1000 euro) .
Intrebari:
-exista baza legala sa nu imi inregistreze documentatia , intocmita de persoana autorizata ,cu taxe cadastrale platite , nr cadastral atribuit ?
-exista o alta solutie ca sa nu fiu obligata sa refac toata documentatia
Va multumesc pentru timpul acordat ,

Alte discuții în legătură

Plan parcelar mrtz_69 mrtz_69 Buna ziua,am si eu o problema si nu stiu cum o pt rezolva,Tribunalul a desemnat un expert care sa intocmeasca o expertiza in vederea iesiri din ... (vezi toată discuția)
Alipiri de terenuri si parcelari negrutzam28 negrutzam28 Multumesc mult celor care m-au ajutat cu respunsurile la intrebarea mea.=D> (vezi toată discuția)
Eroare actualizare date cadastrale - afectare drept proprietate dana_moraru_1 dana_moraru_1 Detin carte funciara pentru teren in extravilan din anul 2001 (teren dobindit prin contract de vinzare-cumparare). Am solicitat actualizarea datelor in anul ... (vezi toată discuția)