avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 664 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ccc pana la 7 ani pentru copil cu handicap
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ccc pana la 7 ani pentru copil cu handicap

Copilul meu e incadrat in grad de handicap grav de la varsta de 5ani si 10 luni .acum are 6ani si 10 luniNu am stiut de posibilitatea de a intra in cca pana la 7 ani decat de acum.Se mai pot recupera banii pentru perioada in care nu am stiut?Cine trebuia sa ma informeze de acest drept?De la ajpis mi s-a spus ca depinde de noroc !
Ultima modificare: Duminică, 29 Octombrie 2017
nykoletaradu, utilizator

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil cu handicap catalinapnp catalinapnp Buna ziua, am un copil de 5ani încadrat in luna octombrie 2016 in grad de handicap grav, mai pot beneficia de imnenizatia de crestere a copilului pana la ... (vezi toată discuția)
Gradul de handicap influenteaza plata indemnizatiei? sunrise2 sunrise2 Buna ziua, O prietena a nascut un baietel, a optat pentru a ramane in CCC un an, cu plata unei indemnizatii maxime de 3400 lei. La 9 luni, baietelul a obtinut ... (vezi toată discuția)