In blocul unde sunt proprietara a unui mic apartament (de 12 ani dar pe care- l ocup de cca 2 ani), exista la parter un spatiu comun destinat uscarii rufelor, cum de altfel toate blocurile din zona detin. Acest spatiu este ocupat abuziv cu acordul tacit al presedintelui, de doua familii (proprietare a unor apartamente mari cu balcoane) care-si tin varza murata si dulapuri cu scule. Eu personal nu am unde sa-mi usuc rufele avand un simulacru de balcon plasat la sosea cu trafic mare. Si platesc caldura si curent electric pentru acest spatiu fara sa am dreptul sa-l folosesc. Am apelat la bunul simt al persoanelor respective dar nici urma...va rog deci daca puteti sa-mi spuneti cum sa procedez. Multumesc, zi frumoasa si saptamana foarte buna.
ynocentta
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Re[prezentantul legal al asociatiei de proprietari este presedintele de asociatie care detine autoritatea si competenta sa reprezinte si sa apere interesele asociatiei si ale membrilor proprietari in rel;atiile si fata de terti inclusiv in instanta
Dispozitia in vigoare prevede ca proprietarul nu are dreptul sa schimbe aspectul si destinatia partii comune fara acordul asociatiei de proprietari
Dispozitia in vigoare prevede ca partea comuna din imobilul de locuit in comun poate fi exclusiv utilizata de catre un proprietar,numai cu acordul vecinilor ,al asociatiei de proprietari si in baza unui contract de inchiriere
Notificati oficial presedintele de asociatie cu obligatia asigurarii accesului tuturor proprietarilor la partea comuna de imobil-sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta