avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA TVA tranzacții imobiliare
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

TVA tranzacții imobiliare

Bună ziua, sunt persoana fizică, as dori să întreb, în contextul în care cu doi ani în urmă, am încheiat 3 tranzacții imobiliare, doua vinzari imobile și unul cumpărat, ce tva plătesc ANAF?Menționez că de la ei urmează să primesc un răspuns, Mulțumesc.
Ultima modificare: Luni, 30 Octombrie 2017
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Tva persoane fizice pentru tranzactii imobiliare alexa888 alexa888 Buna ziua. In 2014 am incheiat 4 tranzactii imobiliare si am inceput-o pe cea de-a 5-a, ultima avand finalizarea in 2015. Suma totala a tranzactiilor a fost ... (vezi toată discuția)
Vanzare imobil. ce impozit si taxe datorez? Ioan500 Ioan500 Am o proprietate imobiliara (teren si constructii), o parte din imobil fiind ocupata de un chirias. Anual depun DU la finante pentru venituri din activitati ... (vezi toată discuția)
Impozit pe apartament vandut inainte de trei ani de la cumparare elena steff elena steff Buna ziua! Anul trecut in februarie am cumparat un apartament cu 3 camere pe care am dat 54000 E. Acum am vrea sa-l vindem cu cca 48000.E. Cat trebuie sa ... (vezi toată discuția)