avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... certificat de nastere al copilului cu parinti divortati
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

certificat de nastere al copilului cu parinti divortati

sint divortat si copilul este la sotie,cind a bagat actele de divort sotia cu parintii ei iau scos alt certificat de nastere copilului,astfel incit copilul are acm 2 certificate de nastere unul la mine cel original si cel duplicat pe care il foloseste la scoala si pensia de handicap,care e valabil,il putem pastra,ce fac cu el.
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 13:53, 31 Octombrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Odata cu eliberarea celui de-al doilea certificat, primul a devenit nul de drept. Va indic sa-l predati serv. de stare civila.
unde ca este eliberat la sev. de stare civila craiova si eu stau la 70km departare de oras.unde la serv. de stare civila din craiova sau cel pe raza unde stau eu
Mergeti la starea civila de la locul dvs.de domiciliu si solicitati ca certif. sa fie trimis pentru anulare la starea civila Craiova cu mentiunea ca nu doriti altul in loc. Ca de multe ori se intelege gresit si se anuleaza cel bun prin obtinerea altuia nou.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pierdut certificat nastere copil irinamicu10 irinamicu10 am pierdut certificatul de nastere al fiului meu , cum pot obtine altu mai ales ca e nascut in Braila si in prezent locuim in Ploiesti#-o (vezi toată discuția)
Duplicat certificat nastere and2nanet and2nanet pentru a obtine un duplicat la certificatul de nastere,certificat obtinut in alt oras decat bucuresti este necesara deplasarea in acea localitate?!?(mentionez ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere legalizat primavera1234 primavera1234 Se poate obtine o copie legalizata a certificatului de nastere al minorului dupa copia acestuia aflata la dosarul pentru incredintare? (vezi toată discuția)