avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Referat concediere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Referat concediere

Buna dimineata
Avand Sef de Depozit ca superior direct, are dreptul Managerul regional sa imi faca referat ? Iar daca Seful de Depozit nu doreste sa imi faca referat deoarece nu este cazul, nu are motive si este obligat de Manager sa semneze unul nerealizat de el, ce trebuie facut?
Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:31, 31 Octombrie 2017
Orice salariat poate sesiza angajatorul cu privire la savarsirea de catre un alt salariat, a unei fapte in legatura cu munca, si care constituie abatere disciplinara.

Pe baza acestei instiintari /referat , se declanseaza cercetarea disciplinara .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Referat sanctiune disciplinara bogdan30ro bogdan30ro Va rog, ajutati-ma cu un sfat. Am un sef care a fost jignit de un salariat. Seful a venit la mine si mi-a zis ca, pentru al sanctiona, trebuie sa-i fac un ... (vezi toată discuția)
...30 de zile de la data luarii la cunostinta despre savarsirea abaterii disciplinare... codulmuncii codulmuncii Dupa cum stiti interpretarea acestui art. 252 alin. (1) din codul muncii (pentru o practica unitara) se face dupa \'marele\' recurs in interesul legii care a ... (vezi toată discuția)
Fisa de post mihaelaru mihaelaru buna ziua, doresc sa va intreb daca intocmirea fisei de post este responsabilitatea departamentului de resurse umane, daca acest lucru este si trecut in ... (vezi toată discuția)