avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Se poate pune oprire pe salariu de către un executor ...
Discuție deschisă în Executare silită

Se poate pune oprire pe salariu de către un executor dacă eu am conturile blocate de Finanțele locale și nu am putut plăti rata

Buna ziua
Mi s au blocat conturile bancare și nu am mai putut plăti
un card de descoperire , asta s a întâmplat in Februarie și luna aceasta am primit oprire de la un executor pe salariu
Poate impune aceasta oprire dacă eu nu am avut opțiune de a le plăti
Oprirea e de 1/3 din salariu dar mai am o rata de 100€ pe care o plătesc deoarece nu are legătura cu conturile și un card care la fel nu îl pot plăti ca am aceea oprire de la finanțe
Rog un sfat
Dacă se poate impune procedura de oprire/executare și dacă da cum pot face sa îmi oprească mai puțin deoarece am celelalte datori și nu îmi mai rămân de supraviețuit
Oprire e de 7650 celălalt card de 3600 și rata de 100€,
PreciEz ca sunt însurat și doi copii in întreținere
Soția s a angajat la începutul lunii, a ieșit din creștere copil
Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Poprire pe card de salariu betty_dumy betty_dumy Buna ziua,sotul meu a facut acum cativa ani rate la o firma si la o banca la care a achitat doar cateva rate. La ultimul loc de munca ia venit o citatie de ... (vezi toată discuția)
Credit nevoi personale CORNEA CONSTANTIN CORNEA CONSTANTIN Buna ziua , problema mea este urmatoarea ,am cotractat un credit de nevoi personale la o baca RXXXX, cu o rata de 700 ron lunar, in februarie 2014 am ramas ... (vezi toată discuția)
Blocare conturi de catre administratia financiara alexcri77 alexcri77 Buna ziua in data de 15.10.2010 am primit o instiintare(recomandata,cu semnatura) cum ca toate conturile (cel de salariu si credit) au fost blocate datorita ... (vezi toată discuția)