avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... plata dezbatere mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

plata dezbatere mostenire

in cazul unei dezbateri de mosteniri,care ar fi pretul,cine plateste pt actele notariale?
Cel mai recent răspuns: leonardy44 , utilizator 20:52, 31 Octombrie 2017
Buna seara,
Taxele de dezbatere a succesiunii se stabilesc de catre NOTAR functie de valoare masei succesorale, si aceasta se stabileste functie de grilele notariale.
Taxele se platesc de TOTI mostenitorii functie de cota ce le revine.
Ultima modificare: Marți, 31 Octombrie 2017
Gabriel Klein Kiritescu, utilizator
ok,multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tata decedat in ianuarie 2015-dezbatere succesiune-informatii /costuri DocMadalina DocMadalina Notar sau instanta?Ar trebui sa ma grabesc,daca depasesc termenul de 6 luni o sa intervina alta taxe? (vezi toată discuția)
Succesiune ionelnelus ionelnelus Bună seara! Tatăl meu a decedat în luna iunie 2017 iar mama mea urmează să facă succesiunea cu mine și cu sora mea! Întrebarea mea ar fii în cât ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! taxa la notar pentru un imobil se stabileste la valoarea ... CAMGZN CAMGZN TAXA LA NOTAR....... Buna ziua! Taxa la notar pentru un imobil se stabileste la valoarea care este trecuta in certificatul fiscal? Multumesc! (vezi toată discuția)