avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ce inseamna referent de specialitate?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ce inseamna referent de specialitate?

Lucrez intr-o unitate bugetara de 16 ani, pe aceeasi functie de operator calculator (asa este trecut si in cartea de munca). In momentul de fata se pune problema transformarii functiilor in referenti de specialitate. Care este diferenta, care ar fi avantajele sau dezavantajele si din partea cui (anagajat sau angajatora) si in ce baza legala? Am putea fi intrebati sau angajatorul dispune? In aceasta situatie vom avea toate drepturile pe care le aveam si pina acum? (zile + la concediu de odihna, program redus)

Va multumesc

Alte discuții în legătură

Sugerare pfa FunnyGhost FunnyGhost Buna ziua, De curand seful de la munca mi-a spus ca daca vreau in continuare mariri de salariu sa imi fac PFA pentru ca in cartea de munca am trecut salariu ... (vezi toată discuția)
Concediul de odihna pentru angajat in cazul a 2 contracte de munca elisa_2000 elisa_2000 Buna ziua O lamurire va rog. In cazul in care am angajat pe norma de 4 ore/zi, iar angajatul mai are un contract de munca la alta institutie cu program de 8 ... (vezi toată discuția)
Concediu la cumul de functii Ulul Ulul Buna seara! Daca sunt angajat la aceeasi instituție, cu doua contracte diferite,pe timpi diferiti, cum mi se va acorda concediul de odihna. Menționez ca ... (vezi toată discuția)