avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 293 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Calcul indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Calcul indemnizatie crestere copil

Sunt in urmatoarea situatie. Sunt avocat si am nascut in luna iulie 2017. Incepand cu data de 1 sept am suspendat activitatea si am intrat in concediul de cresterea copilului. Incepand cu luna mai si pana sfarsitul lunii august am fost in concediu prenatal respectiv postnatal. Cei de la AJPIS au calculat indemnizatia de cresterea si au luat in considerare pentru lunile mai-iulie doar cuantumul indemnizatie de maternitate incasata de la Barou,( care e si plafonata) fara sa aiba in vedere si veniturile obtinute dupa aceasta data, aferente unor contracte incheiate inainte de intratea in concediul de maternitate, facturate inainte dar incasate dupa. Cum vedeti aceasta problema?
Ultima modificare: Miercuri, 1 Noiembrie 2017
alexandra_ioana, utilizator

Alte discuții în legătură

Indemnizația Morar Monica Morar Monica De ce nu se acorda indemnizația de când sa născut copilul adică daca am născut pe 17 februarie 2018 mi-a zis cineva că mi se acordă indemnizația doar ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal, concediu indemnizatie copii ContSters118682 ContSters118682 Buna ziua Va rog frumos sa-mi spuneti daca in luna iulie 2011, imi voi lua concediu legal 10 zile lucratoare, iar in luna august la sfarsit voi naste si ... (vezi toată discuția)
Depunere dosar icc Magda Ionas Magda Ionas Buna seara,imi puteti spune cand ar trebui sa depun dosarul pt indemnizatia de crestere copil daca am inceput conc prenatal pe 01.11.2016 si am nascut in ... (vezi toată discuția)